5.0

gebaseerd op 200 reviews

Caroline

Leuk om kennis te maken met Jolien en dat ze de tijd neemt om samen te onderzoeken wat mijn huod nodig heeft.

S.A.M.

Het was een heerlijke, ontspannen en leerzame behandeling. Jolien kijkt echt verder dan alleen je huid. Dit merk niet alleen door de manier waarop ze de behandeling benaderd (het gebruik van kristallen, langdurige hoofdmassages e.d.), maar ook door de manier waarop ze vertelt over jouw huid en wat jij nodig hebt. Ik kan niet wachten om met de producten van Jolien te starten en heb gelijk een nieuwe behandeling geboekt!

Milou

Heb gekozen voor de bio cleanse in combinatie met stone facial massage, een super fijne behandeling, eindelijk die healthy glow terug en helemaal ontspannen. Het fijnste salon van Amsterdam.

Nathalie

Wat een fijne en bijzondere vrouw, Jolien. Mega stevige vingers, perfect voor een top bindweefsel firming boost facial. Echt een aanrader. Ik heb mijn volgende afspraak al weer geboekt. Dankjewel Jolien voor de fijne behandeling.

Anne

Ik heb de behandeling als heel fijn, prettig en ook leerzaam ervaren. Jolien weet echt waar ze het over heeft en wat ze doet. Waardoor je door al haar technieken gelijk resultaat ziet en je herboren voelt!

Jorien

Wat een fijn momentje voor mezelf! Jolien heeft hele fijne energie waardoor je je veilig en op je gemak voelt. Ze ziet direct aan je gezicht waar de 'problemen' zitten en gaf me tips wat ik beter uit mijn dieet kan laten en wat er in op te nemen, om dit op te lossen. Tijdens de behandeling heb ik heerlijk zwijgzaam kunnen genieten terwijl zij haar magic op me los liet. Ze is een echte professional die wetenschap en het holistische met elkaar combineert!

Marit

Oprecht de beste facial die ik ooit heb gehad! Jolien kijkt verder dan hoe je huid eruit ziet, en geeft op alle vlakken heel fijn advies. Genoten en kom snel weer terug!

Marjolein

Zeer ontspannen behandeling en naar huis gegaan met enorm veel tips waar ik veel mee kan. Ben zeer tevreden over de behandelingen van Jolien, ik kom zeker terug!

Nikki

10/10 recommend! I have a very sensitive skin and honestly, I was quite afraid to do a facial again after multiple bad experiences.. But Jolien stole my heart! My skin hasn’t felt this healthy in years. Jolien is very knowledgeable and has a holistic, gentle approach to skin care. I cannot wait to be back!

Bo

Ik heb weer een enorm fijne en ontspannen behandeling gehad bij Jolien. Ze geeft ook altijd goed advies en weet waar ze het over heeft!